Back

Software Test Engineer

Als onderdeel van het vakgebied software testen is het geautomatiseerd uitvoeren en controleren van eerder ontworpen testen een belangrijke doelstelling bij het effectiever en efficiënter maken van werkprocessen in de software engineering.

1-8 van 8 resultaten worden getoond
Inleiding in RESTful API’sLees meer
€ 595,00

Inleiding in RESTful API’s

De cursus Inleiding in RESTful API's biedt een introductie tot het concept van RESTful API's en hoe mensen en systemen op het internet met elkaar communiceren via HTTP. Deze cursus richt zich op het begrijpen van de basisprincipes van RESTful API's en het verkennen van de fundamentele functies die ze bieden. Tijdens de cursus leren de deelnemers hoe webbrowsers verbinding maken met websites en hoe RESTful API's worden gebruikt om gegevens en functionaliteit tussen verschillende applicaties uit te wisselen. Ze zullen de basisprincipes van HTTP-protocollen begrijpen en hoe deze worden toegepast bij het ontwerpen en implementeren van RESTful API's.

5
8
deelnemers
(1 beoordeling)
Certified Ethical Hacker (C|EH)Lees meer
€ 3.749,00

Certified Ethical Hacker (C|EH)

Een Certified Ethical Hacker (CEH) is een professional die toestemming heeft om de beveiliging van computersystemen en netwerken te testen op kwetsbaarheden. Ze voeren geautoriseerde hackpogingen uit om zwakke punten te identificeren en verbeteringen voor te stellen. De CEH-certificering is ontwikkeld door de International Council of E-Commerce Consultants (EC-Council) om een standaard te stellen voor ethisch hacken. Het programma is in 2003 gelanceerd en heeft sindsdien wereldwijd erkenning gekregen.

6
0
deelnemer
(0 beoordeling)
REST API’s testen met PostmanLees meer
€ 799,00

REST API’s testen met Postman

Het aanroepen, gebruiken, documenteren en testen van API's gaat beter met een gespecialiseerd tool en Postman is het meest populaire hulpmiddel hiervoor. In de cursus worden niet alleen alle mogelijkheden van Postman toegelicht, maar worden deze ook toegepast met echte API's. Hiernaast wordt aandacht besteed aan het testen en automatiseren in JavaScript.

Binnenkort beschikbaar
Webtesten met Cucumber, Selenium en PythonLees meer
€ 2.500,00

Webtesten met Cucumber, Selenium en Python

In de cursus Webtesten met Cucumber, Selenium en Python leert de deelnemer werken met de Behavior Driven Testing filosofie, die mogelijk wordt gemaakt door Behave. Behave is evenals Cucumber een combinatie van Gherkin met een programmeertaal, maar in plaats van Ruby of Java maakt Behave gebruik van de programmeertaal Python.

22
43
deelnemers
(0 beoordeling)
Robot FrameworkLees meer
€ 2.500,00

Robot Framework

Het Robot Framework is een set van open source Python modules die het automatiseren van testuitvoering op alle niveau's van testen vergemakkelijkt. Het framework is eenvoudig te installeren op alle voorkomende platformen en is breed inzetbaarheid bij het automatiseren van zowel API als UI testen. In de cursus worden alle facetten van de installatie, het gebruik van Library Keywords, variabelen, logica en uitbreidingen in de vorm van User Keywords behandeld.

12
51
deelnemers
(0 beoordeling)
Programmeren in PythonLees meer
€ 3.750,00

Programmeren in Python

Python is een superpopulaire programmeertaal die bijna overal voor gebruikt kan worden, zoals kleine en (hele) grote webtoepassingen, in wetenschap en techiek en voor de software van koffiemachines. De taal is bedacht door de Nederlander Guido van Rossum en wordt gebruikt door duizenden bedrijven en miljoenen programmeurs over de hele wereld. De taal is eenvoudig in het gebruik maar krachtig in de mogelijkheden. En dat maakt programmeren in Python een stuk gemakkelijker en handiger dan in andere programmeertalen.

33
162
deelnemers
(9 beoordelingen)
Tools voor Software TestenLees meer
€ 2.500,00

Tools voor Software Testen

In de cursus Tools voor Software Testen wordt de deelnemer meegenomen in de wereld van geautomatiseerd Software Testen, van Unit Testen tot API testen en van functionele UI testen tot niet-functionele performancetesten. Ook het ontwikkel- en testproces wordt hierbij niet vergeten. De deelnemer maakt kennis met JMeter, Postman en Katalon Studio en doet hier verschillende oefeningen mee.

22
76
deelnemers
(12 beoordelingen)
Katalon StudioLees meer
€ 1.199,00

Katalon Studio

Katalon Studio is een populaire alles-in-een ontwikkelstudio voor geautomatiseerde User Interface testen voor web- en mobiele applicaties. Katalon Studio maakt gebruik van de open source producten Selenium en Appium om verbinding te maken met browsers en apps op een veelheid aan platformen. Katalon Studio kan worden gebruikt om keyword-driven te automatiseren, maar het kan ook geprogrammeerd worden in Groovy en Java, of gebruik maken van testscenario's die zijn opgesteld in Gherkin.

Binnenkort beschikbaar