Back

Traineeships

Het ontwerpen en verzorgen van meerweekse traineeships, waarmee het instroomprofiel van de deelnemers op een onderhoudende en innovatieve manier wordt opgeschaald naar het gewenste uitstroomprofiel, is zonder twijfel dé specialiteit van onze cursusontwikkelaars en docenten.

1-6 van 6 resultaten worden getoond
Traineeship Test EngineerLees meer
€ 7.499,00

Traineeship Test Engineer

Het traineeship Test Engineer is een bootcamp van 5 weken waarin de deelnemer met live online lessen en zelfstudie zich samen met de andere deelnemers voorbereidt op het werk als test engineer: een software tester die middels een keur aan tools en technieken testen voorbereidt en uitvoert.

Binnenkort beschikbaar
Traineeship Agile Tester bootcampLees meer
€ 7.499,00

Traineeship Agile Tester bootcamp

Het traineeship Agile Software Tester bootcamp bestaat uit theorie en het behalen van certificaten, het praktijkgericht leren werken met technieken en tools en het uitvoeren van een realistisch project met de mededeelnemers. Alle opleidingsdagen worden verzorgd door uiterst gemotiveerde ervaren hybride docenten die in het vakgebied werkzaam zijn en hun kennis en ervaring actief met de deelnemers delen.

Binnenkort beschikbaar
Traineeship OperationsLees meer
€ 100,00

Traineeship Operations

Het traineeship Operations is een maatwerkcursus voor medewerkers van een zich in DevOps specialiserende beheerorganisatie met 20 cursusdagen (en -avonden) verdeeld over 12 weken. In het in een fysieke setting vormgegeven lesprogramma bereiden de deelnemers zich samen met de andere deelnemers en de hybride docenten voor op het gebruiken van moderne agile en DevOps methoden en technieken om op die manier de praktijksituatie naar een hoger niveau te tillen.

21
47
deelnemers
(0 beoordeling)
Traineeship Agile TesterLees meer
€ 38.000,00

Traineeship Agile Tester

Het traineeship Agile Software Tester bestaat uit theorie en het behalen van certificaten, het praktijkgericht leren werken met technieken en tools en het uitvoeren van een realistisch project met de mededeelnemers. Alle opleidingsdagen worden verzorgd door uiterst gemotiveerde ervaren hybride docenten die in het vakgebied werkzaam zijn en hun kennis en ervaring actief met de deelnemers delen.

Binnenkort beschikbaar
Traineeship Software TesterLees meer
€ 9.500,00

Traineeship Software Tester

De rol van software tester is de afgelopen jaren verschoven van onafhankelijke kwaliteitsmedewerker die aan het einde van een softwareontwikkelingsproject een oordeel velt over de gemaakte applicatie, naar teamlid van een multidisciplinair team waar het testen van software een gedeelde verantwoordelijkheid vormt. Een moderne software tester heeft een verscheidenheid aan praktisch toepasbare testkennis, die van pas komt om snel en bedreven fouten in software op te sporen, zowel handmatig als aan de hand van geautomatiseerde testscenario’s.

33
61
deelnemers
(0 beoordeling)
Traineeship Cloud DeveloperLees meer
€ 9.500,00

Traineeship Cloud Developer

In het traineeship Cloud Developer doet de deelnemer kennis en ervaring op met software ontwikkeling, agile werken in Scrum- en Kanbanteams, de open source gedachte en verschillende open source development- en dataprocessingtools. Er wordt veel in Python geprogrammeerd en het traineeship bevat niet alleen een introductiecursus programmeren in Python, maar zorgt er ook voor dat de deelnemer op een gedegen manier leert om software te ontwikkelen.

13
0
deelnemer
(0 beoordeling)