Back

Python Software Engineer

De programmeertaal Python is niet meer weg te denken in de softwareontwikkeling en is in verschillende situaties en onder uiteenlopende omstandigheden in te zetten. Met MicroPython voor ingebedde toepassingen en Python 3 als motor voor scripts en applicaties zijn er nauwelijks situaties waarin Python niet de eerste keus is, zowel voor beginners als specialisten.

1-10 van 10 resultaten worden getoond
Prompt Engineering voor Generatieve AILees meer
€ 2.199,00

Prompt Engineering voor Generatieve AI

Prompt Engineering voor Generatieve AI (PE voor GenAI, PEvGA) is een nieuw vakgebied dat zich richt op het ontwerpen en formuleren van effectieve instructies om AI-modellen te sturen bij het genereren van tekst of andere soorten uitvoer. Het doel van …

Binnenkort beschikbaar
Inleiding in RESTful API’sLees meer
€ 595,00

Inleiding in RESTful API’s

De cursus Inleiding in RESTful API's biedt een introductie tot het concept van RESTful API's en hoe mensen en systemen op het internet met elkaar communiceren via HTTP. Deze cursus richt zich op het begrijpen van de basisprincipes van RESTful API's en het verkennen van de fundamentele functies die ze bieden. Tijdens de cursus leren de deelnemers hoe webbrowsers verbinding maken met websites en hoe RESTful API's worden gebruikt om gegevens en functionaliteit tussen verschillende applicaties uit te wisselen. Ze zullen de basisprincipes van HTTP-protocollen begrijpen en hoe deze worden toegepast bij het ontwerpen en implementeren van RESTful API's.

5
8
deelnemers
(1 beoordeling)
Webtoepassingen maken met Python & FlaskLees meer
€ 2.500,00

Webtoepassingen maken met Python & Flask

In deze cursus krijgt de deelnemer informatie over de module Flask in combinatie met het gebruik ervan in de programmeertaal Python. Er worden kleine en grotere webtoepassingen gemaakt in combinatie met databases via SQLAlchemy en webpagina templates met Jinja2.

10
48
deelnemers
(4 beoordelingen)
Webtesten met Cucumber, Selenium en PythonLees meer
€ 2.500,00

Webtesten met Cucumber, Selenium en Python

In de cursus Webtesten met Cucumber, Selenium en Python leert de deelnemer werken met de Behavior Driven Testing filosofie, die mogelijk wordt gemaakt door Behave. Behave is evenals Cucumber een combinatie van Gherkin met een programmeertaal, maar in plaats van Ruby of Java maakt Behave gebruik van de programmeertaal Python.

22
43
deelnemers
(0 beoordeling)
Robot FrameworkLees meer
€ 2.500,00

Robot Framework

Het Robot Framework is een set van open source Python modules die het automatiseren van testuitvoering op alle niveau's van testen vergemakkelijkt. Het framework is eenvoudig te installeren op alle voorkomende platformen en is breed inzetbaarheid bij het automatiseren van zowel API als UI testen. In de cursus worden alle facetten van de installatie, het gebruik van Library Keywords, variabelen, logica en uitbreidingen in de vorm van User Keywords behandeld.

12
51
deelnemers
(0 beoordeling)
Programmeren in PythonLees meer
€ 3.750,00

Programmeren in Python

Python is een superpopulaire programmeertaal die bijna overal voor gebruikt kan worden, zoals kleine en (hele) grote webtoepassingen, in wetenschap en techiek en voor de software van koffiemachines. De taal is bedacht door de Nederlander Guido van Rossum en wordt gebruikt door duizenden bedrijven en miljoenen programmeurs over de hele wereld. De taal is eenvoudig in het gebruik maar krachtig in de mogelijkheden. En dat maakt programmeren in Python een stuk gemakkelijker en handiger dan in andere programmeertalen.

33
162
deelnemers
(9 beoordelingen)
Snelstartgids Atom Lite en dingdata.nlLees meer
Gratis

Snelstartgids Atom Lite en dingdata.nl

Met de M5Stack Atom Lite microcontroller en een hiermee gekoppelde sensor kan binnen minuten een werkende sensortoepassing worden gemaakt, door de data van de microcontroller naar de dingdata.nl te sturen. Het programmeren van de Atom Lite gebeurt in de visuele omgeving UIFlow, waarmee MicroPython programma's worden gemaakt. De gebruikte onderdelen worden toegelicht en er wordt aandacht besteed aan het gebruik van vaste waarden, variabelen, herhalingen, reageren op gebeurtenissen en het versturen van gegevens met HTTP.

11
48
deelnemers
(0 beoordeling)
Datamining met PythonLees meer
€ 799,00

Datamining met Python

De cursus Datamining met Python sluit aan op onze cursus Programmeren in Python.

Binnenkort beschikbaar
Internet of Things met M5StickC en UIFlowLees meer
€ 439,00

Internet of Things met M5StickC en UIFlow

Een goedkope M5StickC met de grafische programmeeromgeving UIFlow is hét toegangskaartje tot het maken van eigen internet of things toepassingen.

21
165
deelnemers
(9 beoordelingen)
Masterclass Machine LearningLees meer
€ 995,00

Masterclass Machine Learning

Kunstmatige intelligentie en Machine Learning gaan hand in hand als het gaat om het beschrijven van de hedendaagse ontwikkelingen op het gebied van zelflerende en intelligente toepassingen. Van weersvoorspelling tot zelfrijdende auto's, Machine Learning is helemaal hip. Deze masterclass neemt de deelnemer mee op reis door de mogelijkheden van Machine Learning en laat zien, welke verschillende technologieën worden gebruikt en hoe deze technologieën helpen om nieuwe toepassingen mogelijk te maken.

3
8
deelnemers
(0 beoordeling)